About us

Σύντομη ιστορία για την εταιρεία μας

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ψηφιακών μέσων και της πληροφορικής, εξειδικεύεται στη δημιουργία και προώθηση επαγγελματικών ιστοσελίδων και ψηφιακών λύσεων. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς με βαθιά γνώση στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Ο επικεφαλής της ομάδας μας Μιχαήλ Τσολερίδης, με πτυχίο Πληροφορικής και απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και  Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διαθέτει την εμπειρία και τις δεξιότητες για να συνδυάζει την τεχνολογία με την επικοινωνία, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Η εκπαίδευσή του τον έχει εφοδιάσει με τα εργαλεία για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή επικοινωνιακών στρατηγικών,  προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Στην ομάδα μας βρίσκεται και η Δανάη, η οποία ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση μέσω του ΙΕΚ στην εταιρεία μας, ως Τεχνικός Εφαρμογών και Πολυμέσων. Με εξειδίκευση στο Web Design & Development και τα Video Games, η Δανάη έχει ήδη συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη καινοτόμων projects, προσθέτοντας δημιουργικότητα και φρέσκες ιδέες στην ομάδα μας.

120
Ολοκληρωμένοι Ιστότοποι
213
Αναβαθμισμενοι Ιστότοποι
12
Κοινωνικά δίκτυα
310
Ευχαριστημένοι πελάτες

Γνωρίστε τους ειδικούς μας!

Μιχαήλ Τσολερίδης

Ιδρυτής

Πληροφορικής και ειδίκευση στα Ψηφιακά Μέσα και την Επικοινωνία.

Δανάη Γραμματικοπούλου

Junior Developer

Content Creator

Βασιλεία Μαλτόγλου

Graphic Designer

Graphic Design

Εξαιρετική Υποστήριξη
Η Media Masters είναι εδώ για να προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη και λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Φοβερή ομάδα
Με μια φοβερή ομάδα από ειδικούς , δουλεύουμε με στόχο τη δημιουργία αποτελεσματικών και καινοτόμων λύσεων.
Ταχύτερη Απόδοση
Η δέσμευσή μας στην ταχύτερη απόδοση ότι κάθε project παραδίδεται με ακρίβεια και μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζουμε.

Το Όραμά μας

Η αποστολή μας είναι να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, προσφέροντας λειτουργικές και αισθητικά άρτιες λύσεις, που προωθούν τις επιχειρήσεις τους στο ψηφιακό περιβάλλον.

Είπαν για εμάς

Η Media Masters ήταν δίπλα μας σε κάθε βήμα του project μας. Όταν χρειαστήκαμε βοήθεια, ανταποκρίθηκαν άμεσα και με απόλυτο επαγγελματισμό. Το επίπεδο υποστήριξης είναι πραγματικά εξαιρετικό!
Estetica Miha Bodytec
Estetica Miha Bodytec
Κέντρο αισθητικής
Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν το project τόσο γρήγορα και με τέτοια ποιότητα! Η Media Masters παραδίδει πάντα εγκαίρως, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.
Travels Development
Travels Development
Ταξιδιωτικό γραφείο
Από το web design μέχρι τη διαχείριση των social media και την SEO στρατηγική, η Media Masters μας έδωσε μια ολοκληρωμένη λύση που βελτίωσε πραγματικά την παρουσία μας στο διαδίκτυο. Απίστευτη ομάδα και εξαιρετική υποστήριξη!
Το Τάλαντο
Το Τάλαντο
Εκκλησιαστικά είδη